call of duty modern warfare 3 indir torrent

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgaliyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor. Price ve ekibi, Rus işgalini durdurmak için çeşitli görevlerde bulunuyor. Oyun boyunca, oyuncu farklı karakterleri de kontrol ediyor. Bunlar arasında, İngiliz SAS’ın bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish, Rus İç Güvenlik Servisi’nin bir üyesi olan Yuri ve ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan Sandman yer alıyor.

Oyun, çeşitli yerlerde geçiyor. Bunlar arasında, New York, Londra, Paris, Berlin ve Moskova yer alıyor. Oyuncu, bu yerlerde çeşitli görevlerde bulunuyor. Bunlar arasında, düşmanları öldürme, rehineleri kurtarma ve bombaları etkisiz hale getirme yer alıyor.

Oyun, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikâyesi övüldü. Oyun, ticari olarak da başarılı oldu. Oyun, ilk haftasında 6,5 milyon kopya sattı ve 1 milyar dolar gelir elde etti.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir Torrent

Call of Duty: Modern Warfare 3, aşağıdaki linkten torrent olarak indirilebilir:

Call of Duty: Modern Warfare 3 Torrent İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 7/8/10 (64-bit)
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB


Yayımlandı

kategorisi