call of duty modern warfare 3 license key

Call of Duty: Modern Warfare 3 Lisans Anahtarı: Oyunun Konusu, İndirme Bağlantısı ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur ve Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir.

Oyunun konusu, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD’nin elit özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesini kontrol etmektedir. Oyuncu, Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü aldı. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan video oyunu oldu.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Lisans Anahtarı İndirme Bağlantısı

Call of Duty: Modern Warfare 3 lisans anahtarını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

[İndirme Bağlantısı]

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB

Sonuç

Call of Duty: Modern Warfare 3, aksiyon dolu ve heyecan verici bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü aldı. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan video oyunu oldu.


Yayımlandı

kategorisi