call of duty modern warfare 3 türkçe seslendirme oyun çeviri

Call of Duty: Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Oyun Çevirisi

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Modern Warfare serisinin üçüncü ve son oyunudur.

Oyunun konusu, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD ordusunun bir üyesi olarak Rusya’ya karşı savaşır. Oyun, New York, Londra, Paris ve Moskova gibi çeşitli şehirlerde geçmektedir.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesi nedeniyle övgü aldı. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan oyunu oldu.

Türkçe Seslendirme Oyun Çevirisi

Call of Duty: Modern Warfare 3, Türkçe seslendirme oyun çevirisi ile birlikte piyasaya sürüldü. Oyunun Türkçe seslendirmesi, Türk oyuncular tarafından büyük beğeni topladı. Oyunun Türkçe seslendirmesi, oyunun atmosferini ve hikâyesini daha iyi anlamayı sağladı.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 Türkçe Seslendirme Oyun Çevirisi İndir


Yayımlandı

kategorisi