call of duty modern warfare 4 single player

Call of Duty: Modern Warfare 4 Tek Oyunculu Kampanya Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 4, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 25 Ekim 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Modern Warfare 4, Modern Warfare serisinin dördüncü oyunudur ve 2019’da yayınlanan Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, önceki oyunun olaylarından birkaç yıl sonra geçmektedir ve oyuncuları, dünyayı tehdit eden yeni bir terörist örgütüyle mücadele eden özel kuvvetler ekibi Task Force 141’in başına koymaktadır.

Oyunun tek oyunculu kampanyası, oyuncuları dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlere götürmektedir. Oyuncular, Londra, Moskova, Tokyo ve Orta Doğu’da geçen görevlerde teröristlerle savaşmaktadır. Kampanya, yaklaşık 10 saatlik bir oyun süresi sunmaktadır ve oyunculara çeşitli silahlar ve ekipmanlar kullanma imkanı vermektedir.

Modern Warfare 4’ün tek oyunculu kampanyası, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Eleştirmenler, oyunun grafiklerini, oynanışını ve hikayesini övdüler. Ancak, bazı eleştirmenler, oyunun kısa süresini ve tekrar oynanabilirlik eksikliğini eleştirdiler.

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 4 Tek Oyunculu Kampanya İndir

Üretici Firma:

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri:

  • Microsoft Windows 10 64-bit (1909 sürümü veya üzeri)
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S

Dosya Boyutu:

125 GB


Yayımlandı

kategorisi