call of duty modern warfare sign in

Call of Duty: Modern Warfare Sign In: Oyun Deneyiminizi Nasıl Başlatırsınız?

Call of Duty: Modern Warfare, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 25 Ekim 2019’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin on altıncı oyunu ve Modern Warfare alt serisinin dördüncü oyunudur.

Call of Duty: Modern Warfare, oyuncuların teröristlerle savaşmak için özel kuvvetler operatörü olarak görev yaptığı yakın gelecekte geçen bir hikaye moduna sahiptir. Oyun ayrıca, oyuncuların birbirleriyle çevrimiçi olarak rekabet edebilecekleri çok oyunculu bir moda sahiptir.

Call of Duty: Modern Warfare’a giriş yapmak için, oyuncuların bir Activision hesabı oluşturmaları gerekir. Activision hesabı oluşturmak ücretsizdir ve oyuncuların oyunun resmi web sitesinden veya oyunun kendisinden hesap oluşturabilirler.

Activision hesabı oluşturduktan sonra, oyuncular Call of Duty: Modern Warfare’a giriş yapabilirler. Oyunun ana menüsünde, oyuncular “Giriş Yap” düğmesine tıklayarak Activision hesaplarına giriş yapabilirler.

Call of Duty: Modern Warfare’a giriş yaptıktan sonra, oyuncular oyunun hikaye modunu oynayabilirler, çok oyunculu moda katılabilirler veya oyunun diğer özelliklerini kullanabilirler.

Call of Duty: Modern Warfare Sign In Dosyası

Call of Duty: Modern Warfare sign in dosyası, oyuncuların Activision hesaplarına giriş yapmalarını sağlayan bir dosyadır. Bu dosya, oyunun resmi web sitesinden veya oyunun kendisinden indirilebilir.

Call of Duty: Modern Warfare sign in dosyası, Windows, PlayStation 4 ve Xbox One işletim sistemleriyle uyumludur. Dosyanın boyutu yaklaşık 100 MB’dir.

Call of Duty: Modern Warfare Sign In Dosyası İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare Sign In Dosyası İndirme Linki

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Dosya Boyutu

Yaklaşık 100 MB


Yayımlandı

kategorisi