internet explorer 11 will not load

Internet Explorer 11 Neden Yüklenmiyor?

Internet Explorer 11, Microsoft tarafından geliştirilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen bir web tarayıcısıdır. Internet Explorer 11, Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerinde çalışmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar Internet Explorer 11’i yüklemeye çalıştıklarında çeşitli sorunlarla karşılaşmaktadırlar.

Internet Explorer 11’in yüklenmemesinin en yaygın nedenlerinden biri, bilgisayarınızda gerekli güncellemelerin yüklü olmamasıdır. Internet Explorer 11’i yüklemek için, bilgisayarınızda en son Windows güncellemelerinin yüklü olması gerekir. Windows güncellemelerini kontrol etmek için, Başlat menüsüne tıklayın ve “Güncellemeleri kontrol et” seçeneğini seçin.

Internet Explorer 11’in yüklenmemesinin bir diğer nedeni de, bilgisayarınızda başka bir web tarayıcısının yüklü olmasıdır. Internet Explorer 11’i yüklemek için, bilgisayarınızda yüklü olan diğer web tarayıcılarını kaldırmanız gerekir.

Internet Explorer 11’in yüklenmemesinin bir diğer nedeni de, bilgisayarınızda virüs veya kötü amaçlı yazılım bulunmasıdır. Virüs veya kötü amaçlı yazılım, Internet Explorer 11’in yüklenmesini engelleyebilir. Bilgisayarınızı virüs veya kötü amaçlı yazılımdan korumak için, bir antivirüs programı kullanmanız gerekir.

Internet Explorer 11’in yüklenmemesinin bir diğer nedeni de, bilgisayarınızın donanımının yetersiz olmasıdır. Internet Explorer 11’i yüklemek için, bilgisayarınızın belirli bir donanım gereksinimlerini karşılaması gerekir. Bilgisayarınızın donanım gereksinimlerini kontrol etmek için, Microsoft’un web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Internet Explorer 11’in yüklenmemesinin bir diğer nedeni de, kayıt defterinde bir sorun olmasıdır. Kayıt defterinde bir sorun olması, Internet Explorer 11’in yüklenmesini engelleyebilir. Kayıt defterindeki sorunları çözmek için, bir kayıt defteri temizleme programı kullanabilirsiniz.

Internet Explorer 11 İndirme Linki

Internet Explorer 11 İndirme Linki

Üretici Firma

Microsoft

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows 7
  • Windows 8.1
  • Windows 10

Dosya Boyutu

32 MB


Yayımlandı

kategorisi