infamous second son pc

Infamous Second Son: Bir Süper Güç Hikayesi

Infamous Second Son, Sucker Punch Productions tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur. Oyun, 21 Mart 2014’te PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Oyun, Infamous serisinin üçüncü oyunudur ve Infamous 2’nin olaylarından yedi yıl sonra geçmektedir.

Oyunun baş kahramanı Delsin Rowe adında genç bir adamdır. Delsin, Seattle şehrinde yaşamaktadır ve bir gün bir patlama sonucu süper güçler kazanır. Delsin, bu güçleri kullanarak Seattle’ı kötülükten kurtarmaya çalışır.

Infamous Second Son, açık dünya oyunudur. Oyuncular, Seattle şehrini özgürce keşfedebilir ve çeşitli görevleri tamamlayabilirler. Oyunun görevleri, ana görevler ve yan görevler olmak üzere ikiye ayrılır. Ana görevler, oyunun hikayesini ilerletirken, yan görevler oyunculara ek deneyim puanı ve para kazandırır.

Infamous Second Son’da oyuncular, Delsin’in süper güçlerini kullanarak düşmanlarla savaşabilirler. Delsin’in süper güçleri, duman, neon, beton ve video olmak üzere dört farklı türe ayrılır. Her bir süper güç türünün kendine özgü özellikleri ve yetenekleri vardır.

Delsin, süper güçlerini kullanarak düşmanlara saldırmanın yanı sıra, çevre ile etkileşime girebilir ve çeşitli bulmacaları çözebilir. Oyuncular, Delsin’in süper güçlerini kullanarak binalara tırmanabilir, uçabilir ve nesneleri hareket ettirebilirler.

Infamous Second Son, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, 2014 yılında “Yılın Oyunu” ödülüne aday gösterildi.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi