assassin’s creed odyssey kaç gb

Assassin’s Creed Odyssey Kaç GB?

Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft Quebec tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, 5 Ekim 2018’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyunun Nintendo Switch sürümü ise 5 Ekim 2019’da yayınlandı.

Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed serisinin 21. oyunu ve Assassin’s Creed Origins’in devam oyunudur. Oyun, MÖ 431 yılında Yunanistan’da geçmektedir. Oyuncu, Spartalı bir paralı asker olan Alexios veya Kassandra’yı kontrol eder ve Peloponez Savaşı’na katılır.

Assassin’s Creed Odyssey, açık dünya bir oyundur. Oyuncu, Yunanistan’ın çeşitli bölgelerini keşfedebilir, görevleri tamamlayabilir ve düşmanlarla savaşabilir. Oyun, ayrıca, oyuncunun kendi gemisini inşa etmesine ve kullanmasına olanak tanır.

Assassin’s Creed Odyssey, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, ayrıca, ticari olarak da başarılı oldu ve dünya çapında 10 milyondan fazla kopya sattı.

Assassin’s Creed Odyssey Konusu

Assassin’s Creed Odyssey, MÖ 431 yılında Yunanistan’da geçmektedir. Oyuncu, Spartalı bir paralı asker olan Alexios veya Kassandra’yı kontrol eder ve Peloponez Savaşı’na katılır. Oyunun başında, Alexios veya Kassandra, Sparta’dan sürgün edilir ve Yunanistan’ı dolaşmaya başlar. Oyuncu, yolculuğu sırasında çeşitli görevleri tamamlayabilir, düşmanlarla savaşabilir ve yeni müttefikler edinebilir.

Oyunun ana hikayesi, Alexios veya Kassandra’nın ailesini bulma arayışını konu almaktadır. Oyuncu, yolculuğu sırasında, Alexios veya Kassandra’nın geçmişiyle ilgili ipuçları bulabilir ve sonunda ailesini bulabilir. Oyunun ayrıca, Yunan mitolojisine dayalı yan görevleri de bulunmaktadır.

Assassin’s Creed Odyssey Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit sürümleri)
  • İşlemci: Intel Core i5-2400 veya AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya AMD Radeon R9 270X
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama Alanı: 45 GB boş alan
  • İnternet Bağlantısı: Geniş bant internet bağlantısı

Assassin’s Creed Odyssey İndirme Linkleri

Assassin’s Creed Odyssey Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi