better call saul konusu

Better Call Saul Konusu

Better Call Saul, Breaking Bad dizisinin öncesini anlatan bir Amerikan suç draması televizyon dizisidir. Dizi, Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılmıştır. Dizi, 8 Şubat 2015’te AMC’de yayınlanmaya başlamıştır. Dizi, 15 Ağustos 2022’de sona ermiştir.

Dizi, Breaking Bad’in ana karakterlerinden biri olan Saul Goodman’ın (Bob Odenkirk) hikayesini anlatıyor. Dizi, Saul Goodman’ın Breaking Bad’deki olaylardan önceki hayatını ve nasıl suç dünyasına girdiğini gösteriyor.

Dizi, 2002 yılında Albuquerque, New Mexico’da başlıyor. Saul Goodman, o zamanlar Jimmy McGill adında bir avukattır. Jimmy, hukuk fakültesinden yeni mezun olmuştur ve bir hukuk firmasında çalışmaktadır. Ancak, Jimmy’nin hukuk firmasıyla sorunları vardır ve kovulur.

Jimmy, kovulduktan sonra kendi hukuk bürosunu açar. Ancak, Jimmy’nin hukuk bürosu başarılı değildir. Jimmy, geçimini sağlamak için çeşitli işler yapmak zorunda kalır.

Bir gün, Jimmy, Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) adında bir eski polis memuruyla tanışır. Mike, Jimmy’ye suç dünyasında iş teklif eder. Jimmy, başlangıçta Mike’ın teklifini reddeder. Ancak, Jimmy’nin hukuk bürosu daha da kötüleşince, Jimmy Mike’ın teklifini kabul eder.

Jimmy, suç dünyasına girdikten sonra Saul Goodman adını kullanmaya başlar. Saul Goodman, kısa sürede Albuquerque’nin en ünlü avukatlarından biri olur. Saul Goodman, suçluların avukatlığını yapmaktadır.

Saul Goodman, Breaking Bad’deki olaylara kadar suç dünyasında çalışmaya devam eder. Breaking Bad’deki olaylardan sonra, Saul Goodman ortadan kaybolur.

Better Call Saul ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi