s ve j nin kadim dostluğu

S ve J’nin Kadim Dostluğu

S ve J, birbirlerini küçük yaşlardan beri tanırlardı. Aynı mahalledeki aynı sokakta oturuyorlardı ve birlikte okula gidiyorlardı. Her ne olursa olsun her daim birbirlerine destek oluyorlardı.

S, J’den bir yaş büyüktü ve her daim onun abisi gibi davranıyordu. J’yi koruyor ve ona yol gösteriyordu. J de S’ye çok saygı ve sevgi besliyordu.

Yıllar içinde S ve J’nin arkadaşlığı daha da güçlendi. Birbirlerinin en yakın sırdaşları oldular. Her şeyi birbirleriyle payşıyorlardı. Sevinçlerini, üzenlerini, hayallerini, hedeflerini…

S ve J, liseyi bitirdikten ve üniversiteye gittikten sonrada arkadaşlıkları devam etti. Farklı şehirlerde olsalar da birbirleriyle sürekli iletişime geçiyorlardı. Telefonla konuşuyorlar, mesajlaşuyorlar ve birbirlerine mektup gönderiyorlardı.

Üniversiteden mezun olduktan sonrada S ve J aynı şehirde yaşamaya başladlar. İkisi de iş buldular ve kendi evlerine taşındı. Artık daha sık görüşüyorlardı. Hafta sonları birlikte gezmeye gidiyorlardı. Sinemaya gidiyorlardı, tiyatroya gidiyorlardı, konserlere gidiyorlardı.

S ve J, 30 yaşına geldiklerinde evlendiler. İkisi de çok mutluydular. Birkaç yıl içinde de bir kızları oldu. Adını Ayşe koydular.

S ve J, artık bir aile olmuşlardı. Birlikte çok mutlu bir hayatları oldu. Birbirlerine olan sevgi ve saygıyı hiç kaybetmediler.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve İlgili Belgeler


Yayımlandı

kategorisi