ghost recon breakpoint türkçe yama

Ghost Recon Breakpoint Türkçe Yama: Konusu ve Faydalı Siteler

Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir taktiksel nişancı oyunudur. Oyun, 2017 yılında piyasaya sürülen Ghost Recon Wildlands’in devamı niteliğindedir. Ghost Recon Breakpoint, 4 Ekim 2019’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyunun konusu, ABD’nin Pasifik Okyanusu’ndaki bir adada bulunan Auroa adasında geçmektedir. Adada, Skell Technology adlı bir şirket tarafından geliştirilen yapay zeka sistemi Sentinel, kontrolü ele geçirmiş ve adayı ele geçirmiştir. Oyuncu, Sentinel’i durdurmak ve adayı kurtarmak için görevlendirilen bir Ghost Recon operatörü rolünü üstlenir.

Ghost Recon Breakpoint, açık dünya oynanışına sahiptir. Oyuncu, Auroa adasını özgürce keşfedebilir ve görevleri istediği sırayla tamamlayabilir. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu modlara sahiptir. Çok oyunculu modda, oyuncular dört kişilik takımlar halinde görevleri tamamlayabilirler.

Ghost Recon Breakpoint, eleştirmenlerden karışık eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve açık dünyası övüldü, ancak yapay zekası ve görev tekrarı eleştirildi.

Ghost Recon Breakpoint Türkçe Yama Faydalı Siteleri

Ghost Recon Breakpoint Türkçe Yama İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi