behzat c 4 sezon izle

Behzat Ç. 4. Sezon Konusu

Behzat Ç. 4. sezon, dizinin önceki sezonlarının bıraktığını yerden devam ediyor. Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu), cinayet büro amiri olarak görevine devam ederken, ekibiyle birlikte yeni davaları çözmeye başlıyor. Bu sezonun en önemli davalarından biri, bir dizi genç kızın ortadan kaybolması olayı. Behzat Ç. ve ekibi, bu genç kızları bulmak için yoğun bir çalışma başlatırken, aynı zamanda bu olayların arkasındaki sır perdesini de aralamak için uğraşıyorlar.

  1. sezonun bir diğer önemli konusu da, Behzat Ç.’nin kişisel hayatı. Behzat Ç., eski karısından boşandıktan ve sevgilisi Eda’yı kaybettikten bir süredir yalnız yaşıyor. Ancak bu sezon, hayatına yeni bir kadının girdiğini görüyoruz. Bu kadının adı Suna (Eda Ece) ve Behzat Ç.’nin hayatını tamamen değiştirecek.

  2. sezonun final bölümündeyse, Behzat Ç. ve ekibi, bir dizi cinayetin faillerini yakalamak için yoğun bir çalışma başlatırken, aynı zamanda bu cinayetlerle ilgili olarak ortaya çıkan bir komplonun da peşine düşünüyorlar. Bu komplonun arkasında, Behzat Ç.’nin geçmişinden tanıdığımız bir isim var: Akbaba (Fatih Artman). Akbaba, Behzat Ç.’nin hayatını tamamen altüst etmek için geri dönmüştür.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi