inception roleplay

Inception: Rüyaların Labirenti

Inception, 2010 yılında Christopher Nolan tarafından yönetilen ve Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Elliot Page, Tom Hardy, Ken Watanabe, Dileep Rao ve Tom Berenger’in rol aldığı bir bilimkurgu aksiyon filmidir. Film, rüyaların içine girerek insanların bilinçaltını manipüle edebilen bir grup hırsızın hikayesini anlatıyor.

Film, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) adlı bir hırsızın liderliğindeki bir ekibin, zengin bir iş adamı olan Saito’nun (Ken Watanabe) rakibi olan Robert Fischer’ın (Cillian Murphy) bilinçaltına girerek ona babasının şirketini satması fikrini aşılamaya çalışmasını konu alıyor. Cobb, ekibini bir araya getirerek Fischer’ın rüyalarına girer ve onu babasının şirketini satmaya ikna etmeye çalışır. Ancak, Fischer’ın bilinçaltı çok güçlüdür ve Cobb ve ekibi zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalır.

Inception, rüyaların doğası, bilinçaltı ve gerçeklik kavramlarını sorgulayan bir filmdir. Film, görsel efektleri, aksiyon sahneleri ve oyunculuklarıyla büyük beğeni toplamıştır. Inception, 8 dalda Oscar’a aday gösterilmiş ve En İyi Görsel Efekt ve En İyi Ses Kurgusu dallarında ödül kazanmıştır.

Inception ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi