0507 kime ait

0507: Gizemli Bir Telefon Numarasının Hikayesi

0507, 2016 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Anıl Kızılcık’ın yaptığı bir Türk korku filmidir. Film, bir grup arkadaşın terk edilmiş bir hastanede yaşadıkları korkunç olayları konu almaktadır.

Film, beş arkadaşın terk edilmiş bir hastanede hafta sonu geçirmeye karar vermesiyle başlar. Arkadaşlar, hastanede garip sesler duymaya ve ürkütücü olaylar yaşamaya başlarlar. Kısa süre sonra, arkadaşlar birer birer ortadan kaybolmaya başlar.

Geriye kalan tek arkadaş, hastanede yaşanan olayların sırrını çözmeye çalışır. Arkadaş, hastanede yıllar önce yaşanan bir cinayetin hikayesini öğrenir. Cinayet, hastanede çalışan bir doktor tarafından işlenmiştir. Doktor, karısını ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar etmiştir.

Arkadaş, hastanede yaşanan olayların bu cinayetle ilgili olduğunu anlar. Arkadaş, doktorun ruhunu serbest bırakmak için bir ayin düzenler. Ayin sırasında, arkadaş doktorun ruhunu serbest bırakmayı başarır. Doktorun ruhu serbest bırakıldıktan sonra, hastanedeki olaylar sona erer.

0507, gerilim ve korku dolu bir filmdir. Film, terk edilmiş hastanelerin ürkütücü atmosferini ve insanların yaşadığı korkuları başarılı bir şekilde yansıtmaktadır. Film, izleyicileri gerilim ve korku dolu bir yolculuğa çıkarmaktadır.

0507 ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi