Adobe Flash Professional CS6

Adobe Flash Professional CS6 indirAdobe Flash Professional CS6, animasyon ve çoklu ortam içeriği oluşturmak için güçlü bir yazılım ortamıdır.

Masaüstü ve cihazlar arasında tutarlı bir şekilde sunulan derinlemesine etkileşimli deneyimler tasarlayın.

HTML5 desteği ile, Flash Professional’da yer alan temel animasyon ve çizim yeteneklerine dayalı olarak etkileşimli HTML5 içeriği oluşturmak için yeni bir eklenti (ayrı olarak mevcut) kullanın.

JavaScript olarak CreateJS açık kaynak çerçevesi hedefi olarak dışa aktarın.

Sprite sheet oluşum, simgeler ve animasyon dizilerini hızlıca üreterek oyun deneyimini, iş akışını ve performansı iyileştirmenize yardımcı olur.

Geniş platform ve cihaz desteği ile, en son Adobe Flash Player ve AIR yürütücülerine hedef olarak Android™ ve iOS cihazlarına ulaşın.

Önceden paketlenmiş Adobe AIR uygulama oluşumu ile, önceden paketlenmiş Adobe AIR kendine yeterli çalışma zamanı ile uygulamalar oluşturun ve dağıtın.

Test etme işlemlerini kolaylaştırın ve kullanıcılarınıza içeriklerinizi ek indirmeler yapmadan çalıştırmalarını sağlayın.

Adobe AIR mobil simülasyon ile, ekran yönlendirmesi, dokunma hareketleri ve ivmeölçer gibi yaygın mobil uygulama etkileşimlerini simüle edin ve test hızını arttırmak için yardımcı olun.

Stage 3D hedefleme ile, doğrudan mod kullanarak açık kaynak Starling Framework’ün donanım hızlandırılmış 2D içeriği için kullanmasını sağlayarak işleme performansını hızlandırın.

Adobe Flash Professional CS6 indirmek için tıklayınız

  • Lisans: Deneme Sürümü
  • Boyut: 1.15 GB
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: Adobe

Adobe Flash Professional CS6: New Features Workshop Trailer - YouTube

Adobe Flash CS6 Introduction Tutorial - YouTube

Adobe Flash Professional CS6 Tutorial 12 Motion Guide - YouTube


Profesyonel anlamda etkileyici animasyonlar hazırlamak ve kusursuz mutlimedya içeriği oluşturmak için Adobe Flash Professional CS6’yı kullanabilirsiniz. Bu alanda en iyi birkaç programdan birisi hatta pek çoklarına göre birincisidir.

Örneğin bu programın mükemmel tipografi, orijinaliyle birebir uyumlu mizanpaş ve harika hareket düzenleme özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Her ihtiyaca uygun kayıt seçeneklerine sahiptir.

Antivirüs raporu: %100 temiz. Hiçbir virüs yoktur. Rapora buradan bakabilirsiniz.
Adobe Flash Professional CS6 ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,