AKINSOFT OctoPlus

Bu program yardımıyla işletmelerin cari, kasa, stok, fatura tarzı işlemlerini kolayca yapabilir, takip edebilir ve bilgisayarda işleyebilirsiniz.

Oldukça hızlı çalışan başarılı bir muhasebe yazılımıdır. Muhasebe ile ilgili tüm ihtiyaçlarınız bu programda bulunuyor. Bunlar arasında cari hesaplar, çek ve senet alacaklarının takibi de yer almaktadır.

Dilerseniz çoklu kullanıcı desteği sayesinde aynı anda birkaç kişi tarafından bu programı kullanabilirsiniz. Yine çoklu kasa ve kasadan kasaya transfer özelliği de bulunuyor. Seri noya bakarak ürünlerin garanti kapsamında olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. Ayrıca stok fiyatlarını toplu olarak yüzdesel yada tutar oranı şeklinde değiştirmek mümkün. Stok ve cair kayıtlarda seri etiket basılabilir. Alış fiyatından otomatik olarak satış fiyatı oluşturabiliyor. Tüm çek ve senet takibini bu programla yapabilirsiniz. Ayrıca banka bakiye listesi ve likit akışını da takip etmek mümkün.

Not: Bu program yayından kaldırıldığı için alternatif olarak Bilsoftyazılım’ın sunduğu ve aynı işleri fazlasıyla yapabileceğiniz programı tavsiye ediyorum. Buraya tıklayarak veya aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayarak programı indirebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,