AnyDesk

AnyDesk: Masaüstünüz Bir Tık Uzağınızda - Bilgisan Bilgisayar

 Bilgisayar Uzaktan Bağlanma Programı (Kontrol ve Yönetim İçin)

Eğer aynı oturumda iki farklı bilgisayar üzerinde çalışmak veya evde veya ofiste olmayan bir bilgisayarda bir görev gerçekleştirmek gerekiyorsa, iyi bir uzaktan erişim aracına ihtiyacınız var.

AnyDesk, başka bir bilgisayarda bir uzak oturum başlattığınızda çözülmekten kurtulmanıza yardımcı olan harika bir tepki hızı sunar.

Bu basit, anlaşılır ve hızlıdır ve dosyalara erişmek istediğiniz bilgisayardan gelen orjinal görüntü ve ses kalitesini korur.

AnyDesk ile, korkunç gecikmelerle vedalaşmanın yanı sıra, diğer kullanıcıların uzak erişimine engel olan korkunç güvenlik duvarı ayarlarını unutabilirsiniz.

Ayrıca, şifrelerinizi özelleştirirseniz, yeni bir uzak oturum başlattığınızda her şeyi yeniden yapmak zorunda kalmazsınız.

AnyDesk sayesinde fiziksel olarak başka yerlerdeki 2 bilgisayarı uzaktan birbirine bağlayarak birinden ötekini yönetebilirsiniz.

AnyDesk programı uzak masaüstü bilgisayar bağlantısı alanında en ünlü yazılımlardan biridir ve tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Üstelik programın Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Bir bilgisayarı uzaktan erişime açarken aynı zamanda bir şifre belirliyorsunuz ve şifreyi bilmeyen hiç kimse bilgisayarınıza bağlanamıyor. Dolayısıyla güvende oluyorsunuz. a denemelisiniz.

Lisans Ücretsiz
İşletim Sistemi Windows
Kategori İnternet, Windows
Dil İngilizce

Daha fazla 5
Yaratıcı AnyDesk Yazılım GmbH

AnyDesk İndirmek İçin Tıklayınız

AnyDesk Ekran Resimleri:

AnyDesk İndirmek İçin Tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,