assassin’s creed 2 film

Assassin’s Creed 2 Filmi: Ezio Auditore’nin Hikayesi

Assassin’s Creed 2 filmi, Ubisoft’un aynı adlı video oyun serisine dayanan bir aksiyon-macera filmidir. Film, 2016 yılında vizyona girmiş ve başrollerini Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson paylaşmıştır.

Film, Ezio Auditore da Firenze adlı bir İtalyan suikastçının hikayesini anlatıyor. Ezio, 15. yüzyılın başlarında Floransa’da doğmuştur. Babası Giovanni Auditore, Floransa’nın en zengin ve güçlü ailelerinden birinin başıdır. Ezio, babasının izinden giderek bir suikastçı olur ve ailesinin intikamını almak için mücadele eder.

Film, Ezio’nun babasının ve kardeşlerinin idam edilmesiyle başlıyor. Ezio, bu olaydan sonra Floransa’dan kaçmak zorunda kalır ve Monteriggioni’ye gider. Monteriggioni, Ezio’nun amcası Mario Auditore’nin yaşadığı bir kasabadır. Mario, Ezio’ya suikastçılık sanatını öğretir ve onu ailesinin intikamını almaya hazırlar.

Ezio, eğitimini tamamladıktan sonra Floransa’ya geri döner ve ailesinin katillerini öldürmeye başlar. Ezio, aynı zamanda Floransa’yı yöneten Medici ailesine karşı bir mücadele başlatır. Medici ailesi, Floransa’da yolsuzluk ve baskıya neden olan bir ailedir. Ezio, Medici ailesini devirmek ve Floransa’ya özgürlük getirmek için mücadele eder.

Film, Ezio’nun Medici ailesini devirmesi ve Floransa’ya özgürlük getirmesiyle sona eriyor. Ezio, ailesinin intikamını almış ve Floransa’yı özgürleştirmiştir.

Assassin’s Creed 2 filmi, aksiyon dolu ve heyecan verici bir filmdir. Film, güzel görselleri ve etkileyici oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Film, Assassin’s Creed oyun serisinin hayranları tarafından beğenilmiştir.

Assassin’s Creed 2 filmi hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki kaynakları ziyaret edebilirsiniz:


Yayımlandı

kategorisi