Autodesk 3DS Max 2018 Türkçe Son Sürüm

Autodesk 3ds max (2018) - Civil MDC

Autodesk 3ds Max, Autodesk tarafından sunulan bir yazılım paketidir. Autodesk, dijital görselleştirme, grafik tasarım ve bilgisayar destekli tasarım alanlarında uzman bir şirkettir.

Autodesk 3ds Max, dijital içeriklerin tasarımı ve animasyonu için endüstri standartı yazılımdır. Autodesk, 1974 yılından beri bu sektörde faaliyet göstermektedir ve Bill Atkinson ve Robert Cialdini tarafından kurulmuştur.

Autodesk 1996 yılında Kite Software’e satılmış ve daha sonra Microsoft tarafından satın alınmıştır.

Autodesk 3ds Max, Autodesk tarafından sunulan bir yazılım paketidir. Bu şirket, dijital görselleştirme, dijital tasarım ve bilgisayar destekli tasarım alanlarında uzmanlaşmıştır.

Orjinal 3D Studio Max yazılım paketinin güncellenmiş bir versiyonudur. Güncellenmiş versiyon, orjinal yazılım paketinden daha fazla araç ve özellik sunar. Ayrıca, Autodesk Live Scale, AutoCad Live Analyzer, AutoCad Craft Cloud Composer ve AutoCAD Revit gibi diğer yazılım paketlerini de içerir.

Autodesk 3ds Max, Autodesk tarafından sunulan bir yazılım paketidir. Autodesk, dijital görselleştirme, grafik tasarım ve bilgisayar destekli tasarım alanlarında uzman bir şirkettir. Autodesk 3ds Max, dijital içeriklerin tasarımı ve animasyonu için endüstri standartı yazılımdır.

Autodesk, 1974 yılından beri bu sektörde faaliyet göstermektedir ve Bill Atkinson ve Robert Cialdini tarafından kurulmuştur. Autodesk 1996 yılında Kite Software’e satılmış ve daha sonra Microsoft tarafından satın alınmıştır.

Autodesk 3ds Max, Autodesk tarafından sunulan bir yazılım paketidir. Bu şirket, dijital görselleştirme, dijital tasarım ve bilgisayar destekli tasarım alanlarında uzmanlaşmıştır. Orjinal 3D Studio Max yazılım paketinin güncellenmiş bir versiyonudur.

Güncellenmiş versiyon, orjinal yazılım paketinden daha fazla araç ve özellik sunar. Ayrıca, Autodesk Live Scale, AutoCad Live Analyzer, AutoCad Craft Cloud Composer ve AutoCAD Revit gibi diğer yazılım paketlerini de içerir.

Autodesk 3DS Max 2018 indirmek için buraya tıklayınız

  • Lisans: Deneme Sürümü 
  • Boyut: 4.15 GB
  • Sürüm: 2013
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: Autodesk

3ds Max 2018 ile Gelen Yenilikler

What's new in Autodesk 3ds Max 2018? - 3D Architettura


3 boyutlu çizim ve tasarım programları arasında uzun yıllardır zirvede bulunan Autodesk’in 2018 yılı için yeni sürümü çıktı. Sitemizden son versiyonunun demosunu indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Autodesk 3ds Max 2018’in sistem gereksinimleri aşağıdaki tabloda verilmiştir.

Autodesk 3ds Max 2018 yazılımı aşağıdaki 64-bit işletim sistemlerinde desteklenir ve en azından aşağıdaki 64-bit donanıma sahip bir sistem gerektirir:

Yazılım
İşletim sistemi Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 Professional işletim sistemi
Tarayıcı Autodesk, çevrimiçi ek içeriğe erişim için aşağıdaki web tarayıcılarının en son sürümünü önerir:

  • Microsoft® Edge
  • Google Chrome ™
  • Microsoft® Internet Explorer®
  • Mozilla® Firefox®

 

Donanım
İşlemci 64-bit Intel® veya AMD® çok çekirdekli işlemci *

Arnold renderer, işlemcinin SSE4.1’i desteklemesini ister (işlemcinizin SSE4.1’i destekleyip desteklemediğini kontrol etme )

Grafik Donanım Önerilen sistemlerin ve grafik kartlarının ayrıntılı listesi için Önerilen Donanım sihirbazına bakın.
Veri deposu En az 4 GB RAM (8 GB veya daha fazlası önerilir)
Disk alanı Kurulum için 6 GB boş disk alanı
İşaretleme aygıtı Üç düğmeli fare

3ds Max 2018 ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,