BearShare (2023) İndirme Sayfası (%100 Güvenli Temiz Sürümü)

BearShare WindowsSosyal ağlar ve P2P indirme sistemleri, internette en popüler fenomenlerden ikisidir ve şimdi BearShare sayesinde her ikisini de aynı arayüzden erişebileceğiz.

Bearshare programı, diğer kullanıcılardan tüm türde şarkılar ve videoları indirmemizi sağlar ve arama motorunu kullanarak onları bulmamızı sağlar.

Bununla birlikte, uygulamanın gerçekten önemli özelliği, entegre ettiği sosyal ağdır. Bu, tüm kullanıcıların aynı müzik ilgi alanlarına sahip diğer insanları tanımasına izin verir. Bu, kullanıcılar için yeni gruplar ve sanatçılar tanımak için harika bir yoldur.

BearShare v12.0.0.134600 screenshot 1 / 2

Müziği PC’nize ücretsiz indirin.

Vurgulamaya değer başka bir özellik, şüphesiz “Keşfet” seçeneğidir. Bu seçenek, kullanıcıların sevdikleri sanatçılarla benzerlik gösteren sanatçıları otomatik olarak gösterir ve son projelerinden bilgi sunar.

BearShare aynı zamanda bir multimedya oynatıcıya da sahiptir. Bu, kullanıcıların uygulamadan çıkmadan indirmiş oldukları içerikleri keyifle dinleme imkanı tanır ve aynı zamanda indirilmiş dosyaları bir CD’ye yazma veya bir iPod ile senkronize etme olanağı sunar.

Bearshare’i indirin ve favori gruplarınızın müzik ve videolarını indirmek için farklı bir yol keşfedin.

A screenshot for file sharing program BearShare. - 2 / 2

  • 1,3 MB
  • ÜCRETSİZ
  • Windows

BearShare indirmek için buraya tıklayınız

Virustotal.com taramasında %100 temiz ve güvenli çıktı. Sonuçların ekran görüntüsü aşağıda gösterilmiştir. Dilerseniz buraya tıklayarak sonuç raporunu görebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi