Beyanname Düzenleme Programı

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından kuruluna İnternet Vergi Dairesi’nin sunduğu yenilikçi bir hizmet de E-Beyanname servisidir. Böylece internetten direk olarak beyanname gönderebiliyorsunuz.

Beyanname Düzenleme Programı ile ilgili görsel sonucu

Fakat bunun için sitemizden beyanname düzenleme programının son sürümünü indirmeniz gerekiyor. Ayrıca bu programın da çalışması için aşağıda linkini paylaştığımız JRE ve diğer yardımcı yazılımları tek tıkla indirebilirsiniz.

C:ebyn dizini altına dosyalar açılır ve dizindeki bdp.bat dosyası çalıştırılarak program başlatılır.


Windows

Linux (Ubuntu, Suse, …)
JRE (JAVA RUNTIME ENVIRONMENT)
Beyanname Düzenleme Programı’nın çalışabilmesi için gerekli olan ve sadece bir kere kurulacak olan bu programı aşağıdaki bağlantıdan indirip kurabilirsiniz.
JRE Kurulum 1.4.2_05 JRE Kurulum 1.4.2_14
BEYANNAME DÜZENLEME PROGRAMI (BDP)
Beyannamelerinizi elektronik ortamda hazırlamanızı sağlayan bu programın güncel versiyonlarını buradan indirip kurabilirsiniz.
BDP
(Güncellenme Tarihi: 01.05.2017)
BDP(tar.gz)
(Güncellenme Tarihi: 01.05.2017)
BEYANNAME DÜZENLEME PROGRAMI YARDIM (BDP Yardım)
Beyanname Düzenleme Programı içinden Yardım seçenegi ile erişebileceğiniz kullanım kılavuzunun güncel versiyonlarını buradan indirip kurabilirsiniz.
BDP Yardım
(Güncellenme Tarihi: 12.06.2007)
BDP Yardım (tar.gz)
(Güncellenme Tarihi: 12.06.2007)
ADOBE ACROBAT READER
Beyannamelerinizi ve tahakkuk fişlerinizi PDF formatında görüntülemenizi ve çıktı alabilmenizi sağlayan bu programı aşağıdaki bağlantıdan sadece bir kere indirip kurabilirsiniz.
Adobe Reader 6 Adobe Reader 7

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,