Bilden 1. Sınıf Türkçe

Bu sene değiştirilen yeni müfredat ile birebir uyumlu bir şekilde hazırlanan Bilden 1. Sınıf Türkçe eğitim programı sayesinde çocuklarınız Türkçe dersini sevecek, tüm konuları çok kolay ve hızlı bir biçimde öğrenecek.

İçerisinde Türkçe dersinin konularını etkileşimli, animasyonlu, müzikli, oyunlu ve çeşitli görsellerle birlikte öğrencilere anlatan bu araç ile artık çocuklar hem Türkçe’yi çok iyi bilecek, hem okuma hızını ve anlama hızını geliştirecek, hem de okuldaki derslerinin başarısı artacak. Unutmayın ki, Türkçesi zayıf olanın diğer dersleri iyi olamaz.

Örneğin yazılımın içerisinde bulunan okuma parçaları, hazırlık çalışmaları, okuma parçalarının sesli dinletisi, okuma parçaları üzerinde anlama çalışmaları, etkinlikler, sözlük ve tema değerlendirme alanı gibi etkinlikler ve oyunlar sayesinde bütün çocuklar Türkçeyi mükemmel bir biçimde öğrenecektir.

Konu başlıkları ise şunlardır: Birey ve Toplum, Atatürk, Değerlerimiz, Sağlık ve Çevre, Hayal Gücü ve Gizemler, Üretim Tüketim ve Verimlilik, Eğitsel ve Sosyal Etkinlikler ile Oyun ve Spor temaları.

 

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,