Bilden 7. Sınıf Fen ve Teknoloji

Bilden 7.Sınıf Fen ve Teknoloji yazılımının içeriğinde bulunan grafiksel konu anlatımları ile konu tekrarı yapabilir ve konu sonunda bulunan testler ile bilginizi sınayabilirsiniz.
Bilden 7.Sınıf Fen ve Teknoloji yazılımı içeriği; konu anlatımı, bilgi, alıştırmalar, testlerden oluşmaktadır. Ayrıca içeriğinde; vücudumuzu tanıyalım, canlıların çeşitliliği, insan ve çevre, ısı, mekanik, elektrik, güneş sistemi ve uzay konuları bulunmaktadır.

Okula giden öğrencilere okulda aldığı derslere yardımcı olması amacıyla hazırlanmış bu harika eğitim programı sayesinde çocuklarınız gördüğü dersleri çok daha iyi anlayacak, olayın özünü kavrayacak ve derslerde yada sınavlarda çok daha başarılı olacak.

İçinde görsel etkileşimli konu anlatımları, eğlenceli testler, alıştırmalar ve çeşitli oyunlar bulunuyor. Böylece çocuklar fen ve teknoloji öğrenirken eğlenerek güzel vakit de geçirmiş olacak ve bu dersi daha çok sevecek.

Konu başlıklarını maddeler halinde sıralayacak olursak: vücudumuzu tanıyalım, canlıların çeşitliliği, insan ve çevre, ısı, mekanik, elektrik, güneş sistemi ve uzay konuları.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,