bimcell sil süpür yok

Bimcell Sil Süpür Yok: Konusu ve İncelemesi

Bimcell Sil Süpür Yok, 2023 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak, senaristliğini ise Levent Kazak yapmıştır. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Demet Özdemir, Eser Yenenler ve Hasibe Eren yer almaktadır.

Film, işsiz bir adam olan Hayri’nin (Ata Demirer) hikayesini anlatmaktadır. Hayri, bir gün sokakta yürürken bir sil süpürgeci görür ve onu çalar. Sil süpürgeciyle birlikte eve gittiğinde, sil süpürgenin konuştuğunu ve kendisine “Sil Süpür Yok” adını verdiğini duyar. Sil Süpür Yok, Hayri’ye yardım etmeye başlar ve onun hayatını değiştirir.

Hayri, Sil Süpür Yok’un yardımıyla iş bulur ve bir kadınla tanışır. Ancak, Sil Süpür Yok’un bir sırrı vardır ve bu sır Hayri’nin hayatını tehlikeye atar. Hayri, Sil Süpür Yok’un sırrını çözmek ve hayatını kurtarmak için mücadele etmek zorundadır.

Bimcell Sil Süpür Yok, eğlenceli ve keyifli bir filmdir. Film, Ata Demirer’in başarılı performansıyla öne çıkmaktadır. Demet Özdemir ve Eser Yenenler de rollerinde başarılıdırlar. Film, izleyicilere keyifli bir zaman geçirtecektir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi