call call of duty black ops

Call of Duty: Black Ops Konusu

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Black Ops alt serisinin ilk oyunudur.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, özel kuvvetler birimi Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol ediyor. Mason, Soğuk Savaş’ın en önemli olaylarından bazılarında yer alıyor ve oyun boyunca, Sovyetler Birliği’nin gizli planlarını ortaya çıkarmak için mücadele ediyor.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı. Oyun, En İyi Aksiyon Oyunu ve En İyi Çok Oyunculu Oyun dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

Oyunun Hikayesi

Call of Duty: Black Ops’un hikayesi, 1961 yılında başlıyor. Oyuncu, özel kuvvetler birimi Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol ediyor. Mason, Sovyetler Birliği’nin gizli planlarını ortaya çıkarmak için görevlendiriliyor.

Mason, görevi sırasında Soğuk Savaş’ın en önemli olaylarından bazılarında yer alıyor. Bunlar arasında, Küba Füze Krizi, Vietnam Savaşı ve Sovyetler Birliği’nin Afganistan’ı işgali yer alıyor. Mason, bu olaylar sırasında Sovyetler Birliği’nin gizli planlarını ortaya çıkarmak için mücadele ediyor.

Oyunun sonunda, Mason Sovyetler Birliği’nin gizli planlarını ortaya çıkarıyor ve Soğuk Savaş’ın sona ermesini sağlıyor.

Oyunun Özellikleri

Call of Duty: Black Ops, birinci şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, özel kuvvetler birimi Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol ediyor.

Oyun, gerçekçi grafikleri, aksiyon dolu oynanışı ve çok oyunculu modu ile öne çıkıyor. Oyunun çok oyunculu modu, oyuncuların birbirleriyle rekabet edebildiği çeşitli oyun modlarını içeriyor.

Oyunun Dosyası

Call of Duty: Black Ops’un dosyası, 6,5 GB boyutundadır. Oyun, Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 işletim sistemleriyle uyumludur. Oyun, Activision tarafından yayınlanmıştır ve ücretsiz değildir.

Oyunun İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops’un dosyasını indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Call of Duty: Black Ops İndir


Yayımlandı

kategorisi