call of duty 1 campaign

Call of Duty 1 Kampanya: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı’nın Avrupa ve Pasifik cephelerinde geçen dört ayrı askerin hikayesini anlatıyor. Oyun, eleştirmenler tarafından büyük beğeni topladı ve ticari olarak da büyük bir başarı elde etti.

Konusu

Call of Duty 1, dört ayrı askerin hikayesini anlatıyor. Bu askerler, Amerikan Ordusu’ndan Kaptan John Price, İngiliz Ordusu’ndan Çavuş Joseph Miller, Sovyet Ordusu’ndan Kıdemli Çavuş Viktor Reznov ve Polonya Direnişi’nden Witold “Jacek” Bielski’dir.

Amerikan Ordusu

Kaptan John Price, Amerikan Ordusu’nun 101. Hava İndirme Tümeni’nde görev yapan bir askerdir. Oyun, Price’ın Normandiya Çıkarması’na katılmasıyla başlıyor. Price, daha sonra Fransa, Belçika ve Hollanda’da savaşır. Oyunun sonunda, Price, Almanya’nın Berlin kentinde Hitler’i öldürür.

İngiliz Ordusu

Çavuş Joseph Miller, İngiliz Ordusu’nun 6. Hava İndirme Tümeni’nde görev yapan bir askerdir. Oyun, Miller’ın Normandiya Çıkarması’na katılmasıyla başlıyor. Miller, daha sonra Fransa, Belçika ve Hollanda’da savaşır. Oyunun sonunda, Miller, Almanya’nın Berlin kentinde Hitler’i öldürür.

Sovyet Ordusu

Kıdemli Çavuş Viktor Reznov, Sovyet Ordusu’nun 13. Muhafız Tümeni’nde görev yapan bir askerdir. Oyun, Reznov’un Stalingrad Muharebesi’ne katılmasıyla başlıyor. Reznov, daha sonra Kursk Muharebesi ve Berlin Muharebesi’ne katılır. Oyunun sonunda, Reznov, Almanya’nın Berlin kentinde Hitler’i öldürür.

Polonya Direnişi

Witold “Jacek” Bielski, Polonya Direnişi’nin bir üyesidir. Oyun, Bielski’nin Varşova Ayaklanması’na katılmasıyla başlıyor. Bielski, daha sonra Polonya’nın çeşitli bölgelerinde Almanlara karşı savaşır. Oyunun sonunda, Bielski, Polonya’nın özgürlüğüne kavuşmasını sağlar.

Dosya Bilgileri

  • Dosya Adı: Call of Duty 1
  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Dosya Boyutu: 1,5 GB

İndirme Linki:

Call of Duty 1 İndir


Yayımlandı

kategorisi