call of duty 1 demo indir gezginler

Call of Duty 1 Demo İndir: Gezginler

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatmaktadır. Oyunun demo sürümü, oyunun ilk bölümünü ve birkaç çok oyunculu haritayı içermektedir.

Konusu

Call of Duty 1’in demo sürümü, oyunun ilk bölümünü içermektedir. Bu bölümde, oyuncular Amerikan Ordusu’nun 101. Hava İndirme Tümeni’nin bir üyesi olan Pvt. Martin’i kontrol etmektedir. Martin, Normandiya Çıkarması’na katılır ve Omaha Plajı’na iniş yapar. Plajdan kurtulduktan sonra, Martin ve birliği Alman askerleriyle savaşarak ilerler. Bölümün sonunda, Martin ve birliği bir Alman makineli tüfek yuvasını ele geçirir ve Alman askerlerini püskürtür.

Üretici Firma

Call of Duty 1, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, 2002 yılında Vince Zampella ve Jason West tarafından kurulan bir video oyunu geliştirme şirketidir. Şirket, Call of Duty serisinin yanı sıra Medal of Honor: Allied Assault ve Titanfall gibi oyunları da geliştirmiştir.

Ücretsiz mi?

Call of Duty 1’in demo sürümü ücretsizdir. Oyunun tam sürümünü satın almak için ücret ödemeniz gerekmektedir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 1’in demo sürümü, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Call of Duty 1’in demo sürümünün dosya boyutu yaklaşık 1 GB’tır.

İndirme Linki

Call of Duty 1’in demo sürümünü aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:

Call of Duty 1 Demo İndir


Yayımlandı

kategorisi