call of duty 1 indir ve oyna

Call of Duty 1: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört farklı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Amerikan, İngiliz, Sovyet ve Alman askerlerinin kontrolünü ele alarak savaşın farklı cephelerinde mücadele ediyorlar.

Konu

Oyun, 1942 yılında Normandiya Çıkarması ile başlıyor. Oyuncular, Amerikan askerleri olarak Omaha Plajı’na çıkarma yapıyor ve Alman askerleriyle yoğun çatışmalara giriyorlar. Daha sonra, oyuncular İngiliz askerleri olarak Kuzey Afrika’da çöl savaşlarına katılıyor ve Sovyet askerleri olarak Stalingrad Muharebesi’nde mücadele ediyorlar. Son olarak, oyuncular Alman askerleri olarak Berlin Muharebesi’nde savaşıyor ve oyunu Nazi Almanyası’nın yenilgisiyle tamamlıyorlar.

Oynanış

Call of Duty 1, klasik bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, çeşitli silahları kullanarak düşman askerleriyle çatışıyor ve görev hedeflerini tamamlamaya çalışıyorlar. Oyun, gerçekçi grafikleri ve ses efektleriyle oyunculara sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Özellikler

  • Dört farklı askerin hikayesi
  • İkinci Dünya Savaşı’nın farklı cephelerinde geçen görevler
  • Gerçekçi grafikler ve ses efektleri
  • Çok oyunculu mod

İndirme Linki

Call of Duty 1 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.2 GB


Yayımlandı

kategorisi