call of duty 1 language change

Call of Duty 1 Dil Değiştirme: Oyunun Dilini Türkçe’ye Çevirme Rehberi

Call of Duty 1, 2003 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyun, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler almış ve ticari olarak başarılı olmuştur.

Call of Duty 1, başlangıçta İngilizce olarak yayınlanmıştır. Ancak, oyun daha sonra birçok farklı dile çevrilmiştir. Türkçe de bu dillerden biridir. Oyunun dilini Türkçe’ye çevirmek için, oyunun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekmektedir. Bu dosyanın adı “language.ini”dir.

“language.ini” dosyası, oyunun kurulu olduğu dizinde bulunur. Bu dizin genellikle “C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty\” şeklindedir. “language.ini” dosyasını bulduktan sonra, dosyayı bir metin düzenleyici ile açmanız gerekmektedir.

Metin düzenleyiciyi açtıktan sonra, dosyadaki “language” satırını bulmanız gerekmektedir. Bu satır, genellikle dosyanın en üstünde bulunur. “language” satırının karşısında, oyunun şu anki dili yazmaktadır. Bu dili Türkçe olarak değiştirmek için, “language” satırının karşısına “turkish” yazmanız gerekmektedir.

“language.ini” dosyasını kaydettikten sonra, oyunu yeniden başlatmanız gerekmektedir. Oyun yeniden başlatıldığında, oyunun dili Türkçe olacaktır.

Call of Duty 1 Dil Değiştirme Dosyası İndirme Linki

Call of Duty 1 dil değiştirme dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

Call of Duty 1 Dil Değiştirme Dosyası İndir

Üretici Firma

Call of Duty 1 dil değiştirme dosyası, Infinity Ward tarafından üretilmiştir.

Ücretsiz mi?

Call of Duty 1 dil değiştirme dosyası ücretsizdir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 1 dil değiştirme dosyası, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Call of Duty 1 dil değiştirme dosyasının boyutu 1 MB’dir.


Yayımlandı

kategorisi