call of duty 1 part 1

Call of Duty 1: Konusu

Call of Duty 1, İkinci Dünya Savaşı’nın Avrupa ve Pasifik cephelerinde geçen birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 29 Ekim 2003’te Microsoft Windows, PlayStation 2 ve Xbox için piyasaya sürüldü. Oyun, daha sonra Mac OS X ve Linux için de piyasaya sürüldü.

Oyun, dört farklı karakterin hikayesini anlatıyor. Bu karakterler, Amerikan Ordusu’ndan Kaptan John Price, İngiliz Ordusu’ndan Çavuş Joseph Miller, Sovyet Kızıl Ordusu’ndan Çavuş Viktor Reznov ve Polonya Direnişi’nden Çavuş Grigori Petroviç’tir.

Oyun, Amerikan Ordusu’nun Normandiya Çıkarması ile başlıyor. Oyuncu, Kaptan Price’ı kontrol ederek Alman askerleriyle savaşıyor. Daha sonra, oyuncu İngiliz Ordusu’nun El Alamein Muharebesi’ne katılıyor. Oyuncu, Çavuş Miller’ı kontrol ederek Alman ve İtalyan askerleriyle savaşıyor.

Oyunun üçüncü bölümü, Sovyet Kızıl Ordusu’nun Stalingrad Muharebesi’ne katılıyor. Oyuncu, Çavuş Reznov’u kontrol ederek Alman askerleriyle savaşıyor. Oyunun dördüncü ve son bölümü, Polonya Direnişi’nin Varşova Ayaklanması’na katılıyor. Oyuncu, Çavuş Petroviç’i kontrol ederek Alman askerleriyle savaşıyor.

Call of Duty 1, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve ses efektleri nedeniyle övgü aldı. Oyun, 2003 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty 1: İndirme Linki

Call of Duty 1 İndir

Call of Duty 1: Üretici Firma

Activision

Call of Duty 1: Ücretsiz mi?

Hayır

Call of Duty 1: Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • Mac OS X
  • Linux

Call of Duty 1: Dosya Boyutu

1.2 GB


Yayımlandı

kategorisi