call of duty 2 d day walkthrough

Call of Duty 2: D-Day Walkthrough

Call of Duty 2: D-Day, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın D-Day çıkarması sırasında geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun 101. Hava İndirme Tümeni’nin bir üyesi olan Er John Davis’i kontrol etmektedir.

Oyun, Davis’in Normandiya sahillerine paraşütle atlamasıyla başlar. Davis, daha sonra diğer askerlerle birlikte Alman mevzilerine saldırır. Oyun boyunca Davis, çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır. Bu görevler arasında düşman askerlerini öldürmek, hedefleri ele geçirmek ve yaralı askerleri kurtarmak yer almaktadır.

Call of Duty 2: D-Day, gerçekçi grafikleri ve etkileyici oynanışıyla beğeni toplamıştır. Oyun, birçok ödül kazanmış ve milyonlarca kopya satmıştır.

Konusu

Call of Duty 2: D-Day, II. Dünya Savaşı’nın D-Day çıkarması sırasında geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun 101. Hava İndirme Tümeni’nin bir üyesi olan Er John Davis’i kontrol etmektedir.

Davis, Normandiya sahillerine paraşütle atlamasıyla oyuna başlar. Daha sonra diğer askerlerle birlikte Alman mevzilerine saldırır. Oyun boyunca Davis, çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır. Bu görevler arasında düşman askerlerini öldürmek, hedefleri ele geçirmek ve yaralı askerleri kurtarmak yer almaktadır.

Tıklanabilir İndirme Linki

Call of Duty 2: D-Day İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

1.5 GB


Yayımlandı

kategorisi