call of duty 2 german propaganda

Call of Duty 2 Alman Propaganda: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty 2 Alman Propaganda, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçen ve Sovyet, İngiliz ve Amerikan askerlerinin hikayelerini anlatmaktadır. Oyunun Alman Propaganda sürümü, oyunun orijinal sürümüne ek olarak, Alman askerlerinin hikayelerini de içermektedir.

Oyun, Sovyet Kızıl Ordusu’nun Stalingrad Muharebesi’ndeki mücadelesiyle başlıyor. Oyuncu, Sovyet askerlerinden biri olarak oynayarak, Alman ordusuna karşı savaşır. Daha sonra, oyun İngiliz ordusunun Kuzey Afrika’daki mücadelesine geçer. Oyuncu, İngiliz askerlerinden biri olarak oynayarak, Alman Afrika Kolordusu’na karşı savaşır. Son olarak, oyun Amerikan ordusunun Normandiya Çıkarması’ndaki mücadelesine geçer. Oyuncu, Amerikan askerlerinden biri olarak oynayarak, Alman ordusuna karşı savaşır.

Call of Duty 2 Alman Propaganda, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle beğeni toplamış bir oyundur. Oyun, birçok ödül kazanmış ve milyonlarca kopya satmıştır. Oyun, günümüzde hala birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Call of Duty 2 Alman Propaganda İndirme Linki

Call of Duty 2 Alman Propaganda, Steam üzerinden indirilebilir. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Call of Duty 2 Alman Propaganda Üretici Firması

Call of Duty 2 Alman Propaganda, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayınlanmıştır.

Call of Duty 2 Alman Propaganda Ücretsiz mi?

Call of Duty 2 Alman Propaganda, ücretsiz değildir. Oyunun Steam fiyatı 19,99 TL’dir.

Call of Duty 2 Alman Propaganda Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 2 Alman Propaganda, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Call of Duty 2 Alman Propaganda Dosya Boyutu

Call of Duty 2 Alman Propaganda’nın dosya boyutu 4,5 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi