call of duty 2 indir apk

Call of Duty 2: İkinci Dünya Savaşı’nın Destansı Hikayesi

Call of Duty 2, 2005 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, İkinci Dünya Savaşı sırasında geçen dört ayrı askerin hikayesini anlatıyor. Oyuncular, Sovyet Kızıl Ordusu’nun bir üyesi olan Vasili Koslov, İngiliz Ordusu’nun bir üyesi olan John Davis, Amerikan Ordusu’nun bir üyesi olan Bill Taylor ve Alman Ordusu’nun bir üyesi olan Klaus Müller’i kontrol ediyor.

Konu

Oyun, 1941 yılında Sovyetler Birliği’nin Stalingrad kentinde başlıyor. Vasili Koslov, Kızıl Ordu’nun bir üyesidir ve Almanların işgaline karşı savaşıyor. Oyuncular, Koslov’u kontrol ederek Alman askerleriyle çatışıyor ve Stalingrad’ı savunmaya çalışıyor.

Oyunun ikinci bölümü, 1942 yılında Kuzey Afrika’da geçiyor. John Davis, İngiliz Ordusu’nun bir üyesidir ve Alman Afrika Kolordusu’na karşı savaşıyor. Oyuncular, Davis’i kontrol ederek Alman askerleriyle çatışıyor ve Kuzey Afrika’daki İngiliz pozisyonlarını savunmaya çalışıyor.

Oyunun üçüncü bölümü, 1944 yılında Fransa’da geçiyor. Bill Taylor, Amerikan Ordusu’nun bir üyesidir ve Normandiya Çıkarması’na katılıyor. Oyuncular, Taylor’ı kontrol ederek Alman askerleriyle çatışıyor ve Fransa’yı özgürleştirmeye çalışıyor.

Oyunun dördüncü ve son bölümü, 1945 yılında Almanya’da geçiyor. Klaus Müller, Alman Ordusu’nun bir üyesidir ve Berlin’i Sovyet Kızıl Ordusu’ndan korumaya çalışıyor. Oyuncular, Müller’i kontrol ederek Sovyet askerleriyle çatışıyor ve Berlin’i savunmaya çalışıyor.

Özellikler

Call of Duty 2, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici oynanışıyla öne çıkan bir oyundur. Oyun, dört farklı askerin hikayesini anlatıyor ve oyuncular bu askerleri kontrol ederek İkinci Dünya Savaşı’nın en önemli savaşlarına katılıyor. Oyun, ayrıca çok oyunculu moduyla da öne çıkıyor. Oyuncular, çok oyunculu modda birbirleriyle veya yapay zekaya karşı savaşabiliyor.

İndirme Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, macOS, PlayStation 2, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 2 GB

İndirme Linki

Call of Duty 2 İndir


Yayımlandı

kategorisi