call of duty 2011 modern warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Piyadeleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen olarak oynuyor. Allen, Rus işgaline karşı savaşmak için görevlendirilir ve dünyayı kurtarmak için bir dizi göreve gönderilir.

Oyun, önceki oyunlara göre daha karanlık ve ciddi bir tona sahip. Oyun, savaşın vahşetini ve askerlerin yaşadığı zorlukları gerçekçi bir şekilde tasvir ediyor. Oyun ayrıca, önceki oyunlara göre daha fazla aksiyon ve heyecan içeriyor.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övüldü. Oyun, ayrıca ticari olarak da başarılı oldu ve dünya çapında 30 milyonun üzerinde kopya sattı.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB


Yayımlandı

kategorisi