call of duty 3 sağlam indir

Call of Duty 3: İkinci Dünya Savaşı’nın Son Günleri

Call of Duty 3, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2006 yılında Microsoft Windows, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürüldü. Call of Duty 3, Call of Duty serisinin üçüncü oyunudur ve Call of Duty 2’nin devamı niteliğindedir.

Oyun, İkinci Dünya Savaşı’nın son günlerinde geçmektedir. Oyuncu, Amerikan, İngiliz ve Polonyalı askerlerin kontrolünü ele alarak Alman ordusuyla savaşır. Oyun, Normandiya Çıkarması, Ardenler Ormanı Muharebesi ve Berlin Muharebesi gibi tarihi olayları konu almaktadır.

Call of Duty 3, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve ses efektleri nedeniyle övgü topladı. Oyun, 2006 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu ve dünya çapında 10 milyondan fazla kopya sattı.

Konusu

Call of Duty 3, İkinci Dünya Savaşı’nın son günlerinde geçmektedir. Oyuncu, Amerikan, İngiliz ve Polonyalı askerlerin kontrolünü ele alarak Alman ordusuyla savaşır. Oyun, Normandiya Çıkarması, Ardenler Ormanı Muharebesi ve Berlin Muharebesi gibi tarihi olayları konu almaktadır.

Amerikan Seferi

Amerikan seferi, Normandiya Çıkarması ile başlar. Oyuncu, Amerikan askerlerinin kontrolünü ele alarak Alman savunmasını kırmaya çalışır. Normandiya Çıkarması’ndan sonra, oyuncu Fransa’nın içlerine doğru ilerler ve Alman ordusuyla savaşır. Amerikan seferi, Paris’in kurtarılmasıyla sona erer.

İngiliz Seferi

İngiliz seferi, Market Garden Harekatı ile başlar. Oyuncu, İngiliz askerlerinin kontrolünü ele alarak Hollanda’ya paraşütle atlar ve Alman ordusuyla savaşır. Market Garden Harekatı başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra, oyuncu İngiltere’ye geri döner ve Ardenler Ormanı Muharebesi’ne katılır. Ardenler Ormanı Muharebesi’nden sonra, oyuncu Almanya’nın içlerine doğru ilerler ve Berlin’e ulaşır.

Polonya Seferi

Polonya seferi, Varşova Ayaklanması ile başlar. Oyuncu, Polonyalı askerlerin kontrolünü ele alarak Varşova’daki Alman işgaline karşı savaşır. Varşova Ayaklanması başarısızlıkla sonuçlandıktan sonra, oyuncu Polonya’nın içlerine doğru ilerler ve Alman ordusuyla savaşır. Polonya seferi, Berlin’in kurtarılmasıyla sona erer.

Üretici Firma

Treyarch

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP/Vista/7/8/10
  • PlayStation 2
  • PlayStation 3
  • Xbox
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

1.5 GB

İndirme Linki

Call of Duty 3 indir


Yayımlandı

kategorisi