call of duty 5 crack dosyası indir

Call of Duty 5: World at War Crack Dosyası İndir

Call of Duty 5: World at War, 2008 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir ve oyuncular, ABD Deniz Kuvvetleri, Sovyet Kızıl Ordusu ve İngiliz Ordusu olmak üzere üç farklı ordudan birini kontrol etmektedir. Oyun, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı ve dünya çapında 25 milyondan fazla kopya sattı.

Konusu

Call of Duty 5: World at War, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir. Oyun, oyuncuların ABD Deniz Kuvvetleri, Sovyet Kızıl Ordusu ve İngiliz Ordusu olmak üzere üç farklı ordudan birini kontrol ettiği üç ayrı kampanyadan oluşmaktadır.

ABD Deniz Kuvvetleri kampanyası, oyuncuların Pasifik Cephesi’nde Japon İmparatorluk Ordusu’na karşı savaşmasını konu almaktadır. Oyuncular, Guadalcanal, Tarawa ve Iwo Jima gibi tarihi savaşlarda yer almaktadır.

Sovyet Kızıl Ordusu kampanyası, oyuncuların Doğu Cephesi’nde Nazi Almanyası’na karşı savaşmasını konu almaktadır. Oyuncular, Stalingrad Muharebesi, Kursk Muharebesi ve Berlin Muharebesi gibi tarihi savaşlarda yer almaktadır.

İngiliz Ordusu kampanyası, oyuncuların Kuzey Afrika Cephesi’nde Alman Afrika Kolordusu’na karşı savaşmasını konu almaktadır. Oyuncular, El Alamein Muharebesi, Tobruk Kuşatması ve Tunus Muharebesi gibi tarihi savaşlarda yer almaktadır.

Crack Dosyası

Call of Duty 5: World at War crack dosyası, oyunun kopyasını satın almadan oynamanızı sağlayan bir yazılımdır. Crack dosyası, oyunun orijinal dosyalarını değiştirerek oyunun çalışmasını sağlar.

İndirme Linki

Call of Duty 5: World at War Crack Dosyası İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu

10 MB


Yayımlandı

kategorisi