call of duty 5 key code

Call of Duty 5: World at War Key Code: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty 5: World at War, 2008 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı’nın Pasifik Cephesi’nde geçmektedir ve oyuncular ABD Deniz Kuvvetleri ve Sovyet Kızıl Ordusu’nun kontrolünü ele alarak Japon İmparatorluğu ve Nazi Almanyası’na karşı savaşmaktadır.

Oyun, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı ve dünya çapında 15 milyondan fazla kopya sattı. Call of Duty 5: World at War, En İyi Çevrimiçi Çok Oyunculu Oyun ve En İyi Ses Tasarımı dallarında BAFTA Ödülleri’ne aday gösterildi.

Konusu

Call of Duty 5: World at War, II. Dünya Savaşı’nın Pasifik Cephesi’nde geçmektedir. Oyuncular, ABD Deniz Kuvvetleri ve Sovyet Kızıl Ordusu’nun kontrolünü ele alarak Japon İmparatorluğu ve Nazi Almanyası’na karşı savaşmaktadır.

Oyun, ABD Deniz Kuvvetleri’nin Guadalcanal Adası’na çıkmasıyla başlıyor. Oyuncular, Guadalcanal Adası’nda Japonlarla savaştıktan sonra, Iwo Jima ve Okinawa Adaları’na da çıkarma yapıyorlar.

Sovyet Kızıl Ordusu ise, Stalingrad Muharebesi’nde Almanlarla savaşıyor. Oyuncular, Stalingrad Muharebesi’nden sonra, Berlin’e doğru ilerliyorlar.

İndirme Linki

Call of Duty 5: World at War, Steam üzerinden indirilebilir. Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üretici Firma

Call of Duty 5: World at War, Infinity Ward tarafından geliştirilmiş ve Activision tarafından yayınlanmıştır.

Ücretsiz mi?

Hayır, Call of Duty 5: World at War ücretsiz değildir. Oyunun Steam fiyatı 19,99 TL’dir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty 5: World at War, Windows, macOS ve Linux işletim sistemleriyle uyumludur.

Dosya Boyutu

Call of Duty 5: World at War’un dosya boyutu 12 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi