call of duty 6 download torrent

Call of Duty 6: Modern Warfare 2 Konusu

Call of Duty 6: Modern Warfare 2, 2009 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2007’de çıkan Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, Rusya’nın ABD’ye nükleer saldırı düzenlemesinin ardından başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen olarak oynuyor. Oyuncu, Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Oyun, beş farklı bölümden oluşuyor. İlk bölümde, oyuncu Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak için bir göreve gönderiliyor. İkinci bölümde, oyuncu Rusya’nın başkenti Moskova’ya saldırıyor. Üçüncü bölümde, oyuncu Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmek için bir göreve gönderiliyor. Dördüncü bölümde, oyuncu Rusya’nın lideri Vladimir Makarov’u öldürmek için bir göreve gönderiliyor. Beşinci ve son bölümde, oyuncu Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak için bir göreve gönderiliyor.

Call of Duty 6: Modern Warfare 2, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesi nedeniyle övgü aldı. Oyun, 2009 yılının en çok satan oyunu oldu ve dünya çapında 20 milyon kopya sattı.

Call of Duty 6: Modern Warfare 2 İndir

Call of Duty 6: Modern Warfare 2, aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir:

Call of Duty 6: Modern Warfare 2 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Dosya Boyutu

12 GB


Yayımlandı

kategorisi