call of duty advanced warfare saglamindir

Call of Duty: Advanced Warfare’in Sağlam Konusu

Call of Duty: Advanced Warfare, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 4 Kasım 2014’te Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için yayınlandı. Oyun, Call of Duty serisinin on birinci oyunu ve Call of Duty: Ghosts’un devam oyunudur.

Oyun, 2054 yılında geçmektedir. Dünya, Atlas Corporation adlı özel bir askeri şirket tarafından kontrol edilmektedir. Atlas Corporation, dünyanın en güçlü ordusuna sahiptir ve hükümetleri istediği gibi yönlendirmektedir. Oyuncu, Atlas Corporation’ın özel kuvvetleri olan Sentinel’in bir üyesini kontrol etmektedir. Sentinel, dünyadaki terörist örgütlerle savaşmakla görevlendirilmiştir.

Oyun, oyuncuya çeşitli silahlar ve yetenekler sunmaktadır. Oyuncu, silahlarını özelleştirebilir ve yeteneklerini geliştirebilir. Oyun ayrıca, çok oyunculu modlara sahiptir. Çok oyunculu modlarda, oyuncular birbirleriyle savaşabilir veya işbirliği yaparak görevleri tamamlayabilirler.

Call of Duty: Advanced Warfare, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modları nedeniyle övüldü. Oyun, dünya çapında 24 milyon kopya sattı ve 2014 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: Advanced Warfare’in Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Sledgehammer Games
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 50 GB

Call of Duty: Advanced Warfare’i İndirmek İçin Tıklayın

Call of Duty: Advanced Warfare İndir


Yayımlandı

kategorisi