call of duty back

Call of Duty: Black Ops – Konusu

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Black Ops alt serisinin ilk oyunudur.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçiyor ve oyuncular, CIA’nın gizli bir birimi olan Black Ops’un üyesi olarak oynuyorlar. Oyuncular, Küba, Vietnam ve Sovyetler Birliği gibi çeşitli yerlerde görev yapıyorlar ve çeşitli düşmanlarla savaşıyorlar.

Oyunun konusu, CIA’nın Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için Black Ops birimini kurmasıyla başlıyor. Black Ops birimi, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah tesislerine saldırıyor ve Sovyet bilim adamlarını kaçırıyor. Ancak, Sovyetler Birliği, Black Ops biriminin faaliyetlerini öğreniyor ve onları durdurmak için harekete geçiyor.

Black Ops birimi, Sovyetler Birliği’nin saldırılarına karşı koymak için çeşitli görevler yapıyor. Oyuncular, Sovyet askerleriyle savaşıyorlar, Sovyet tesislerine saldırıyorlar ve Sovyet bilim adamlarını kurtarıyorlar. Oyunun sonunda, Black Ops birimi, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmayı başarıyor.

Call of Duty: Black Ops – Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Treyarch
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 6,5 GB

Call of Duty: Black Ops – İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops İndir


Yayımlandı

kategorisi