call of duty black ops ii full

Call of Duty: Black Ops II Konusu

Call of Duty: Black Ops II, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 13 Kasım 2012’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Black Ops’un devamı niteliğindedir ve 2025 yılında geçmektedir.

Oyunun hikayesi, Alex Mason’un oğlu David Mason’un, babasının ölümünden sonra CIA’e katılmasıyla başlar. David Mason, CIA’de çalışırken, Menendez adlı bir teröristin dünya çapında bir saldırı planladığını öğrenir. David Mason ve ekibi, Menendez’i durdurmak için harekete geçer.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı mod içerir. Tek oyunculu modda, oyuncular David Mason’un hikayesini takip ederler. Çok oyunculu modda ise, oyuncular birbirleriyle veya yapay zeka tarafından kontrol edilen düşmanlarla savaşabilirler.

Call of Duty: Black Ops II, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, 2012 yılının en çok satan video oyunu oldu.

Call of Duty: Black Ops II Dosyası

  • Üretici Firma: Treyarch
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 15 GB

Call of Duty: Black Ops II İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops II İndir


Yayımlandı

kategorisi