call of duty black ops save game download

Call of Duty: Black Ops Kayıtlı Oyun İndirme

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Black Ops alt serisinin ilk oyunudur.

Call of Duty: Black Ops, Soğuk Savaş döneminde geçen bir hikayeye sahiptir. Oyuncu, CIA tarafından görevlendirilen bir özel kuvvetler operatörü olan Alex Mason’ı kontrol eder. Mason, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir dizi göreve gönderilir.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesi nedeniyle övgü aldı. Oyun, dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı ve 2010 yılının en çok satan oyunu oldu.

Kayıtlı Oyun Dosyası İndirme

Call of Duty: Black Ops kayıtlı oyun dosyası, oyunun ilerleyişini kaydeden bir dosyadır. Bu dosya, oyuncunun oyun sırasında topladığı silahları, ekipmanları ve deneyim puanlarını içerir. Kayıtlı oyun dosyası, oyuncunun oyunu daha sonra kaldığı yerden devam etmesini sağlar.

Call of Duty: Black Ops kayıtlı oyun dosyası, aşağıdaki bağlantıdan indirilebilir:

[İndirme Bağlantısı]

Üretici Firma

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilmiştir. Treyarch, 1996 yılında kurulan bir video oyunu geliştiricisidir. Şirket, Call of Duty serisinin yanı sıra Spider-Man, Tony Hawk’s Pro Skater ve Guitar Hero gibi oyunları da geliştirmiştir.

Ücretsiz mi?

Call of Duty: Black Ops kayıtlı oyun dosyası ücretsiz olarak indirilebilir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Black Ops kayıtlı oyun dosyası, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows XP
  • Microsoft Windows Vista
  • Microsoft Windows 7
  • Microsoft Windows 8
  • Microsoft Windows 10

Dosya Boyutu

Call of Duty: Black Ops kayıtlı oyun dosyasının boyutu yaklaşık 10 MB’tır.


Yayımlandı

kategorisi