call of duty black ops three xbox one

Call of Duty: Black Ops III Konusu

Call of Duty: Black Ops III, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 6 Kasım 2015’te Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Black Ops II’nin devamı niteliğindedir ve Black Ops serisinin üçüncü oyunudur.

Oyun, 2065 yılında geçmektedir. Dünya, iklim değişikliği, kaynak kıtlığı ve savaşlar nedeniyle kaos içindedir. Bu kaos ortamında, özel bir askeri şirket olan Cordis Die, dünyayı kontrol altına almak için harekete geçer. Cordis Die, gelişmiş teknolojiler kullanarak insanları kontrol altına almaya başlar.

Oyuncu, Cordis Die’nin planlarını durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler askerini kontrol eder. Oyuncu, çeşitli görevlerde yer alarak Cordis Die’nin üslerine saldırır, düşman askerleriyle savaşır ve rehineleri kurtarır. Oyuncu, görevleri tamamlamak için çeşitli silahlar, ekipmanlar ve yetenekler kullanabilir.

Call of Duty: Black Ops III, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü aldı. Oyun, 2015 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: Black Ops III Dosyası

  • Üretici Firma: Treyarch
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 45 GB

Call of Duty: Black Ops III Dosyası İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops III Dosyası İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi