call of duty black ops website

Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops, Treyarch tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty serisinin yedinci oyunu ve Call of Duty: World at War’ın devamı niteliğindedir. Oyun, 9 Kasım 2010’da Microsoft Windows, PlayStation 3, Wii ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü.

Oyun, Soğuk Savaş döneminde geçmektedir ve oyuncular, CIA’in gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir. Mason, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir göreve gönderilir. Oyun, Mason’ın bu görevi sırasında yaşadığı olayları anlatmaktadır.

Call of Duty: Black Ops, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Oyun, dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı ve 2010 yılının en çok satan oyunu oldu.

Konusu

Call of Duty: Black Ops, Soğuk Savaş döneminde geçmektedir. Oyuncular, CIA’in gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir. Mason, Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir göreve gönderilir. Oyun, Mason’ın bu görevi sırasında yaşadığı olayları anlatmaktadır.

Oyun, 1961 yılında başlamaktadır. Mason, CIA tarafından Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını araştırmak için gönderilir. Mason, Sovyetler Birliği’ne girer ve program hakkında bilgi toplamaya başlar. Ancak, Mason kısa sürede Sovyetler Birliği tarafından yakalanır ve işkence görür.

Mason, işkenceden kurtulmayı başarır ve CIA’ya geri döner. CIA, Mason’a Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için bir görev verir. Mason, bu görevi tamamlamak için Sovyetler Birliği’ne geri döner.

Mason, Sovyetler Birliği’nde birçok tehlikeli göreve katılır. Mason, sonunda Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmayı başarır. Ancak, Mason bu görevi sırasında birçok arkadaşını kaybeder.

Özellikleri

  • Birinci şahıs nişancı oyunu
  • Soğuk Savaş döneminde geçmektedir
  • Oyuncular, CIA’in gizli bir birimi olan Black Ops’un bir üyesi olan Alex Mason’ı kontrol etmektedir
  • Oyun, Mason’ın Sovyetler Birliği’nin nükleer silah programını durdurmak için yaptığı görevi anlatmaktadır
  • Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı
  • Oyun, dünya çapında 25 milyonun üzerinde kopya sattı ve 2010 yılının en çok satan oyunu oldu

İndirme Linki

Call of Duty: Black Ops indir

Üretici Firma

Treyarch

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Wii
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

12 GB


Yayımlandı

kategorisi