call of duty expansion

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Campaign Remastered, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2009 yılında yayınlanan Call of Duty: Modern Warfare 2’nin yeniden düzenlenmiş versiyonudur. Oyun, 31 Mart 2020’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı.

Konu

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Campaign Remastered, 2019 yılında geçen bir hikayeyi anlatıyor. Oyun, Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı bir terörist saldırı düzenlemesiyle başlıyor. Saldırı sonucu binlerce kişi ölüyor ve ABD hükümeti Rusya’ya karşı savaş ilan ediyor. Oyuncu, ABD Ordusu’nun elit bir birimi olan Task Force 141’in bir üyesi olarak oynuyor. Görevi, Rusya’nın teröristlerle olan bağlantısını kesmek ve dünyayı kurtarmak.

Özellikler

  • Yeniden düzenlenmiş grafikler: Oyun, orijinal oyundan çok daha iyi grafiklere sahip. Karakter modelleri, dokular ve aydınlatma tamamen elden geçirildi.
  • Yeni seslendirmeler: Oyun, orijinal oyundaki tüm seslendirmeleri yeniden kaydetti. Yeni seslendirmeler, karakterlere daha fazla derinlik ve kişilik kazandırıyor.
  • Yeni müzikler: Oyun, orijinal oyundan farklı bir müzik bestecisi tarafından bestelendi. Yeni müzikler, oyunun atmosferini daha da yoğunlaştırıyor.
  • Yeni görevler: Oyun, orijinal oyunda olmayan yeni görevler içeriyor. Bu görevler, oyunun hikayesini daha da genişletiyor ve oyuncuya yeni deneyimler sunuyor.

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 – Campaign Remastered indir

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 7/8/10 (64-bit)
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Dosya Boyutu

120 GB


Yayımlandı

kategorisi