call of duty ghost face

Call of Duty: Ghost Face – Konusu ve İndirme Bilgileri

Call of Duty: Ghost Face, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2013 yılında Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyun, 2023 yılında geçen yakın gelecekteki bir dünyada geçiyor. Dünyanın dört bir yanında meydana gelen bir dizi terörist saldırının ardından, ABD hükümeti Ghost adlı özel bir operasyon ekibi kurar. Ghost ekibi, teröristleri durdurmak ve dünyayı kurtarmak için görevlendirilir.

Oyuncu, Ghost ekibinin bir üyesi olan Simon “Ghost” Riley’i kontrol ediyor. Ghost, yüksek eğitimli ve deneyimli bir askerdir. Çeşitli silahları kullanabilir ve yakın dövüşte uzmandır.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana moddan oluşuyor. Tek oyunculu modda, oyuncu Ghost ekibinin teröristleri durdurma çabalarını takip ediyor. Çok oyunculu modda, oyuncu diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabiliyor.

Call of Duty: Ghost Face, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu övüldü. Oyun, dünya çapında 25 milyondan fazla kopya sattı.

İndirme Bilgileri

  • Dosya Adı: Call of Duty: Ghost Face
  • Üretici Firma: Activision
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 15 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Ghost Face İndir


Yayımlandı

kategorisi