call of duty indir gezginler

Call of Duty: Gezginler Konusu

Call of Duty: Gezginler, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2019 yılında Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin on altıncı oyunudur ve Modern Warfare alt serisinin dördüncü oyunudur.

Oyun, 2019 yılında geçen kurgusal bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun 1. Özel Kuvvetler Operasyonel Müfrezesi “Gezginler”in bir üyesini kontrol etmektedir. Gezginler, dünyanın dört bir yanındaki terörist tehditleri ortadan kaldırmakla görevlidir.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana oyun moduna sahiptir. Tek oyunculu modda, oyuncu Gezginler’in hikayesini takip eder ve çeşitli görevleri tamamlar. Çok oyunculu modda, oyuncu diğer oyuncularla çevrimiçi olarak rekabet edebilir.

Call of Duty: Gezginler, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu övgüyle karşılandı. Ancak, oyunun tek oyunculu modu ve hikayesi bazı eleştirmenler tarafından eleştirildi.

Call of Duty: Gezginler İndirme Bilgileri

  • Üretici Firma: Activision
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 125 GB

Call of Duty: Gezginler İndirme Linki

Call of Duty: Gezginler İndir


Yayımlandı

kategorisi