call of duty modern 2 torrent

Call of Duty: Modern Warfare 2 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2, 2009 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2007’de çıkan Call of Duty 4: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından dünyanın dört bir yanındaki çatışmaları konu almaktadır.

Oyunun ana karakteri, ABD Deniz Kuvvetleri’nin Özel Harekat Kuvvetleri’ne (SEAL) bağlı Kaptan John “Soap” MacTavish’tir. Soap, Rusya’nın nükleer saldırısını önlemek için bir göreve gönderilir. Ancak, görev başarısız olur ve Soap, Rusya’da esir düşer. Soap, daha sonra Rusya’dan kaçmayı başarır ve ABD’ye geri döner.

ABD, Rusya’nın nükleer saldırısına misilleme olarak bir karşı saldırı başlatır. Soap, bu karşı saldırıda yer alır ve Rusya’nın başkenti Moskova’ya düzenlenen bir saldırıya katılır. Saldırı başarılı olur ve Rusya teslim olur.

Oyun, Soap’un Rusya’nın nükleer saldırısını önlemek için verdiği mücadeleyi ve ABD’nin Rusya’ya karşı başlattığı karşı saldırıyı konu almaktadır. Oyun, aksiyon dolu görevleri, gerçekçi grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle beğeni toplamıştır.

Call of Duty: Modern Warfare 2 İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 İndir

Call of Duty: Modern Warfare 2 Üretici Firması

Infinity Ward

Call of Duty: Modern Warfare 2 Ücretsiz mi?

Hayır

Call of Duty: Modern Warfare 2 Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Call of Duty: Modern Warfare 2 Dosya Boyutu

12 GB


Yayımlandı

kategorisi