call of duty: modern warfare 2 campaign remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, 2009 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Modern Warfare 2 oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonudur. Oyun, Infinity Ward tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı. 31 Mart 2020’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyunun konusu, orijinal oyunla aynıdır. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin elit bir birimi olan Task Force 141’in bir üyesi olarak oynuyor. Görevi, dünyayı yok etmeye çalışan bir terörist grubu olan Makarov’u durdurmaktır. Oyun, dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlerde geçiyor. Oyuncu, düşmanlarla savaşmak, rehineleri kurtarmak ve bombaları etkisiz hale getirmek gibi çeşitli görevleri tamamlamak zorundadır.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, orijinal oyuna göre birçok yönden geliştirildi. Grafikler tamamen elden geçirildi ve oyun artık daha gerçekçi görünüyor. Ses efektleri ve müzikler de yeniden düzenlendi. Oyun ayrıca, yeni görevler ve silahlar gibi bazı yeni içerikler de içeriyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övüldü. Ancak, oyunun kısa olması ve çok oyunculu modunun olmaması gibi bazı eleştiriler de yapıldı.

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered İndir

Üretici Firma:

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri:

  • Microsoft Windows 7/8/10 (64-bit)
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Dosya Boyutu:

  • Microsoft Windows: 32 GB
  • PlayStation 4: 32 GB
  • Xbox One: 32 GB

Yayımlandı

kategorisi