call of duty modern warfare 2 iso pc download

Call of Duty: Modern Warfare 2 ISO PC İndir

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir ve oyunun hikayesi, Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen’ı kontrol ederek, Rusya’nın saldırısını durdurmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışır.

Call of Duty: Modern Warfare 2, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, dünya çapında 20 milyondan fazla kopya sattı ve 2009 yılının en çok satan video oyunu oldu.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin hikayesi, Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen’ı kontrol ederek, Rusya’nın saldırısını durdurmaya ve dünyayı kurtarmaya çalışır.

Oyun, Allen’ın Rusya’nın nükleer saldırısını önlemek için bir göreve gönderilmesiyle başlar. Allen, görevi sırasında Rusya’nın özel kuvvetleriyle çatışır ve sonunda saldırıyı durdurmayı başarır. Ancak, Rusya’nın lideri Vladimir Makarov, Allen’ın ailesini öldürür ve Allen’ı intikam almaya zorlar.

Allen, Makarov’u bulmak ve onu öldürmek için bir yolculuğa çıkar. Yolculuğu sırasında, Allen birçok farklı ülkeye gider ve birçok farklı düşmanla savaşır. Sonunda, Allen Makarov’u bulur ve onu öldürür. Ancak, Makarov’un ölümüyle birlikte dünya barışına kavuşmaz. Aksine, dünya yeni bir kaos dönemine girer.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows XP
  • Windows Vista
  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10

Dosya Boyutu

9 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 ISO PC İndir


Yayımlandı

kategorisi